Riolering

Riolering

SERVICE OVERVIEW

Rioleringssystemen aanleggen en onderhouden behoort tot één van de specialiteiten van Loodgieters- en Installatiebedrijf A. van der Sluis. Naast PVC gebruiken we veelal PE (kunststof) als materiaal voor onze rioleringssystemen. Dankzij de lange levensduur en vakkundige montage bent u gegarandeerd van een lange levensduur van uw riolering en lage storingsgevoeligheid. Op verzoek gebruiken we uiteraard ook meer traditionele materialen zoals gietijzer en staal.

Riolering vervangen

Wij voeren allerlei herstelwerkzaamheden uit en in het geval van achterstallig onderhoud of een sterk verouderde afvoer, kunnen wij de complete riolering vervangen. Ook kunnen we delen van de riolering vervangen zoals de standleiding, keukenafvoer of badkamerafvoer.

Riolering ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wij lossen dit probleem graag voor u op. Het ontstoppen van rioleringen met behulp van een hoge druk ontstoppingswagen of elektrische veer behoort tot onze dagelijkse onderhoudsklussen.

Stank- en beluchtingsproblemen

Ook het oplossen van stank- en beluchtingsproblemen doen wij dagelijks. Ontluchten, schoonboren, leegzuigen, reinigen onder hoge waterdruk zijn allerlei manieren waarmee wij definitief kunnen afrekenen met stankoverlast in uw toilet, badkamer, keuken of elders in uw woning. 

Loodgieter nodig voor aanleg, onderhoud of vernieuwing van uw riool?

Wij helpen u graag! Bel of mail ons of vraag gratis een offerte aan.