Sanitair

Sanitair

SERVICE OVERVIEW

Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis is specialist in het uitvoeren van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het installeren of renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet.

Sanitair reparaties

Is uw wastafelkraan of uw douchemengkraan aan vervanging toe? Of heeft de stortbak van uw toilet een nieuwe vlotter nodig? Ook voor deze kleine sanitair klussen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sanitair renovatie

Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles nieuw te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling te geven zonder dat alles vervangen moet worden en wij helpen u hier graag bij. 

Sanitair plaatsen

Een badkamer of toilet laten plaatsen in uw nieuwe of huidige woning of pand? Wij realiseren het voor u. Niet alleen installatietechnisch maar ook de plaatsing van het sanitair en de volledige afwerking, zoals tegelwerk en voegen. Wij beschikken over ervaren tegelzetters, metselaars en timmermannen. Voor u betekent dit een snelle oplevering van uw badkamer of toilet. We hebben goede afspraken met groothandels, waar u zelf uw sanitair en tegels kunt uitkiezen en daardoor profiteert u van onze lage prijzen.

Uw sanitair plaatsen, repareren of renoveren?

Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Bel of mail ons of vraag gratis een offerte aan.